PRONAĐEN ČOVEK KOJI JE CELU SRBIJU DIGAO NA NOGE: Otkrio i šta se desilo sa novcem
Novčanik u džepu, Foto: Gary Roebuck / Alamy / Alamy / Profimedia

divna priča

PRONAĐEN ČOVEK KOJI JE CELU SRBIJU DIGAO NA NOGE: Otkrio i šta se desilo sa novcem

Podsetimo, cela Srbija udružila se zbog jednog čoveka

Objavljeno: 12:08h

Gospodin iz Kraljeva zbog kojeg se udružila cela Srbija kako bi mu bio vraćen novac koji je izgubio je nađen! On je lično potvrdio ovu informaciju za Telegraf.rs i iskoristio priliku da se zahvali svima koji su pomogli.

"Novac je vraćen, sve je kako treba, zaista hvala vam svima od srca", rekao je za Telegraf.rs.

Ispod fotografije koja je obišla celu Srbiju, oglasio se i jedan od radnika prodavnice u kojoj je novac izgubljen, te je otkrio da je Kraljevčanin želeo i da ih nagradi.

"Samo da obavestim da smo pronašli gospodina i da su pare vraćene vlasniku! Nudio nam je novac za nagradu ali smo odbili. Prihvatili smo čokoladu i Bajaderu", napisao je čovek.

Podsetimo, cela Srbija udružila se zbog jednog čoveka, a moguće je da on o tome, još uvek, nema pojma. Kao bomba odjeknula je vest da je nepoznatom muškarcu u jednoj prodavnici na Zlatiboru ispalo 400 evra, a kako bi ga što pre pronašli na društvenim mrežama od juče se šire apeli sa njegovom fotografijom.

"Prepoznaje li ga neko? Da se vrate čoveku pare", stoji u opisu fotografije na jednoj Fejsbuk grupi.

Iako se radi o pozamašnoj sumi, pronalazači nisu uzeli novac za sebe, već su se brže-bolje dali u potragu za vlasnikom. Čak se i osoblje iz prodavnice, kako pišu u komentarima, potrudilo da dođe do što prepoznatljivije fotografije sa sigurnosnog sistema.

Bonus video:

03:43

NEVEROVATNI DETALJI PLJAČKE VEKA! Novinarka Kurira otkrila kako su izneli novac iz BRITANIJE: Ljubomir imao 20 lažnih identiteta

(Espreso/Telegraf/Jelena Peranović/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.